L’Ajuntament de Vilamarxant llança un servei de mediació en la resolució de conflictes

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant ha llançat un servei públic i gratuït de mediació en la resolució de conflictes per a ajudar a previndre, gestionar i resoldre els enfrontaments de diferents àmbits que sorgeixen entre la ciutadania per la convivència i les relacions personals.

L’objectiu és oferir als ciutadans un espai de diàleg, voluntari, flexible, participatiu i confidencial on les persones acudeixen per a parlar, escoltar-se, reflexionar i proposar solucions al conflicte existent, guiat per un mediador imparcial.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que esta iniciativa servirà “per a resoldre amistosament diferents conflictes que sorgeixen de la convivència en un mateix àmbit geogràfic, en este cas el nostre poble”.

“El procés estarà guiat per un mediador que no proposarà cap solució, sinó que posarà a la disposició de les parts les eines per a aproximar les postures i resoldre les discrepàncies”, ha seguit el primer edil.

Així mateix, en el cas d’obtindre un acord, s’ofereix “la possibilitat de deixar constància per escrit del mateix per a la seua elevació a escriptura pública, si així ho estimen pertinent les dos parts”.

“Volem que els problemes veïnals, familiars, comercials, d’espai públic o escolars, entre altres, tinguen una solució de manera amistosa en un espai oferit per l’Ajuntament”, ha agregat Troyano.

Els interessats a utilitzar esta eina hauran d’emplenar una instància i presentar-la per Registre d’Entrada sol·licitant la mediació i exposant breument el problema, a més podrà sol·licitar-se també a través del correu electrònic mediacio@vilamarxant.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*