L’Ajuntament de Xest destina quasi 900.000 euros als negocis locals des de l’inici de la pandèmia

El alcalde de Cheste, José Morell.

Post també disponible en: Castellano

Continua obert el termini de presentació de les ajudes Impulsa per a reactivar el comerç local

El mes de desembre passat l’Ajuntament va publicar un nou paquet d’ajudes municipals destinades als negocis de la localitat afectats per les mesures de contenció de la pandèmia, amb una dotació de 300.000 euros. Les bases de la convocatòria es troben disponibles en la seu electrònica de l’Ajuntament cheste.sedelectronica.es i les empreses interessades poden sol·licitar-les fins al dia 10 de febrer.

La iniciativa Impulsa suposa una tercera línia d’ajudes, que se sumen al Pla Reactiva Xest, acordat per tots els grups polítics municipals, dotat de 300.000 euros, i al Pla Resistir, en col·laboració amb Diputació i Generalitat, pel qual es van destinar 257.000 euros al teixit comercial de la localitat. A més, l’Ajuntament ha invertit 35.000 euros en campanyes per a posar en valor els petits i mitjans negocis chestanos i incentivar el consum local sota la iniciativa Compra a Xest, compra a casa.

“Aquest Ajuntament ha fet un esforç molt gran per a destinar quasi 900.000 euros en ajudes als nostres autònoms, que s’han vist tan afectats per les mesures de contenció de la pandèmia; estem a nivells d’inversió de ciutats molt més grans que Xest i molt per damunt de les localitats de la comarca”, ha destacat l’alcalde, José Morell. “Hem destinat 10 vegades més en ajudes a autònoms que poblacions com Bunyol i més del quàdruple que la nostra localitat veïna Xiva”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*