La Mancomunitat Camp del Túria adjudica a GIRSA el servei de recollida de RSU de Benissanó, Gàtova, Marines i Olocau

Post també disponible en: Castellano

GIRSA reforça el seu posicionament com una de les empreses referents en el sector mediambiental de la província de València

GIRSA, reforça el seu posicionament com una de les empreses referents en el sector mediambiental de la província de València amb la recent adjudicació dels serveis de recollida de residus solguts urbans (RSU) en els municipis de Benissanó, Gàtova, Marines i Olocau pertanyents a la Mancomunitat Camp del Túria. 

El contracte ha arrancat amb el nou any 2022 i tindrà una duració de quatre anys amb possibilitat de pròrroga d’un any. En la prestació d’aquest servei GIRSA inclou la recollida de les fraccions reste i orgànica, incorporant el nou contenidor marró per a la recollida de fracció orgànica amb l’objectiu de complir els percentatges de recuperació marcats pel Pla Integral de Residus. D’altra banda, com a servei addicional, s’incorporen també la recollida porta a porta de restes vegetals i residus voluminosos.

D’aquesta manera, GIRSA comença l’any generant ocupació i oferint una gestió mediambiental de qualitat a la comarca del Camp del Túria que s’uneix a les diferents poblacions que ja tenen els seus serveis contractats. Una aposta per la innovació i la gestió eficient en la recollida de residus solguts urbans.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*