Arcadi Espanya destaca la importància de la CV-35 per al desenvolupament de Camp de Túria i la vertebració de la província de València

Post també disponible en: Castellano

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha destacat en la seua visita a les obres de l’tercer carril de la CV-35 la importància d’aquesta carretera per al desenvolupament no només de la comarca de Camp de Túria, sinó per la vertebració de la província de València.

El titular d’Obres Públiques ha ressaltat la inversió de prop de 12 milions d’euros que permetrà un tercer carril en un tram aproximat de 6 quilòmetres de la CV-35, entre la Pobla de Vallbona i Llíria. Aquesta obra, ha assenyalat, “és una actuació més dins de l’impuls que està donant la conselleria a vertebrar la província i a millorar la mobilitat de milers de valencians”.

Com ha recordat, la CV-35 vertebra la província de València i uneix la costa amb l’interior. En aquest sentit, Arcadi Espanya ha ressaltat el caràcter fonamental que té aquesta carretera a l’tractar-se “d’una via principal per a tots els veïns i veïnes d’aquesta província, descongestiona moltes ciutats i serveix perquè el territori sigui més sostenible, permet que la gent pugui seguir vivint en els seus municipis “.

De la mateixa manera, el conseller d’Obres Públiques ha fet referència als beneficis que aportar als polígons industrials i ha visitat juntament amb l’alcalde de la ciutat, Manuel Civera, el polígon industrial de Llíria, una de les zones més beneficiades per aquesta actuació a la CV-35 i on a finals d’any, treballaran 4.000 persones.

Per la seua banda, l’alcalde Llíria, en nom dels municipis de Camp de Túria ha agraït a la Generalitat aquesta obra per la importància que té per a la comarca i la implantació de noves empreses així com per a la connexió amb els Serrans que augmenta les oportunitats a el món rural.

Aquestes obres consisteixen en la construcció d’un tercer carril de l’autovia CV-35, en cada sentit, entre la Pobla de Vallbona i l’enllaç d’accés nord a Llíria, i compta amb una inversió de la Generalitat de 11.855.572 euros. L’actuació afecta els termes municipals de la Pobla de Vallbona, Benissanó i Llíria.

La carretera CV-35, de titularitat de la Generalitat, connecta la ciutat de València amb les comarques interiors de Racó d’Ademús i els Serrans. En els seus primers 36 km presenta les característiques d’una autovia fins a l’entorn de terme municipal de Casinos que passa a carretera convencional

Aquesta obra té un termini d’execució de 18 mesos i està previst la seva finalització el maig de 2021. Les característiques geomètriques mínimes tingudes en compte per al seu disseny corresponen a una velocitat de projecte de 120 quilòmetres per hora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*