L’Ajuntament de Xest renovarà l’enllumenat del carrer Xiva i de l’avinguda Castella

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha rebut una subvenció del Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València que anirà destinada a la substitució de llums al carrer Chiva i en l’avinguda Castella, amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat públic.

El contracte per a la realització de l’actuació ja ha sigut adjudicat per valor de33.154 euros, IVA inclòs i s’executarà en un termini aproximat de 3 mesos. En total es canviaran 22 lluminàries de vapor de sodi per nova tecnologia LED al carrer Chiva, i 37 en l’avinguda Castella. A més, s’instal·laran fanals de columna i braç noves i les obres també inclouen la revisió i actualització de reductors de flux i quadres d’enllumenat públic en tots dos carrers.

“En l’últims anys hem fet diferents treballs de perfeccionament en les infraestructures de l’enllumenat públic a Cheste, ja que des de la regidoria de Serveis hi ha una forta aposta per reduir emissions de CO₂ i disminuir la factura elèctrica”, assegura el regidor, José Vicente Guijarro. “No obstant això, queden molts nuclis urbans per intervindre, per la qual cosa continuarem treballant per a millorar l’eficiència energètica en tots ells”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*