L’Ajuntament de Xest reurbanitzarà el carrer Llorer

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament realitzarà una reurbanització integral al carrer Llorer que comportarà millores en la xarxa de pluvials i la remodelació completa d’aquesta via.

Aquesta actuació es durà a terme gràcies a una subvenció de prop de 700.000 euros que rebrà l’Ajuntament de Xest des de la Diputació de València, en el marc del Pla d’Inversions 2022-2023; un pla que, tal com es va presentar des de la Diputació, aposta per l’autonomia municipal i per facilitar la liquiditat que necessiten els ajuntaments per a millorar infraestructures i serveis. 

L’alcalde de Xest, José Morell, al costat de personal del departament d’urbanisme, s’ha reunit aquesta setmana amb el veïnat del carrer Llorer per a comunicar que es reformarà aquest carrer. “El motiu pel qual hem decidit destinar aquesta important inversió a la reurbanització del carrer Llorer es deu al fet que per ací passa el barranc Silleta, la columna vertebral de la xarxa de pluvials del nostre poble, i es van produir uns enfonsaments subterranis que cal reparar”, ha explicat Morell. “La intervenció suposarà, a més de duplicar la capacitat del barranc, la remodelació completa del carrer. Per aquest motiu, seguint la línia d’actuació de reurbanitzacions anteriors, convoquem aquesta reunió amb veïns i veïnes, amb l’objectiu que puguen expressar-nos les seues preferències”.

Després de la reunió, els i les participants van rebre una enquesta que es derivarà a l’empresa d’arquitectura que s’encarregue de realitzar el projecte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*