80 xiquets i xiquetes participen en l’IV Campus de Futbol nadalenc de Xest

Post també disponible en: Castellano

Hui finalitza l’IV Campus de futbol nadalenc organitzat per la regidoria d’Esports i dirigit per StopGoal, amb la col·laboració dels clubs CD Xest i UD Godelleta.

L’activitat s’ha desenvolupat durant tres dies en el camp de futbol La Vinya de Xest i ha comptat amb la participació de 80 xiquets i xiquetes d’edats entre 6 i 14 anys. Com a novetat enguany, paral·lelament a la realització del campus s’ha dut a terme una regida d’aliments per a Càritas i Creu Roja de Xest.

Durant tres jornades, els i les joves futbolistes han practicat entrenaments específics per a jugadors i porters, han gaudit de jocs adaptats al futbol i han participat en un torneig de Nadal. “Amb aquest Campus els xiquets i les xiquetes no perden el ritme de la seua activitat esportiva i poden continuar gaudint del futbol durant el nadal”, ha apuntat el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “A més, com és habitual, hem comptat amb èxit de participació, indicatiu clau per a continuar programant pròximes edicions del campus”.
Fotos: StopGoal

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*