L’Ajuntament d’Utiel instal·larà càmeres de vigilància al poliesportiu municipal per evitar actes vandàlics

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Utiel ha instal·lat càmeres de seguretat al recinte de el poliesportiu municipal amb l’objectiu de controlar possibles actes vandàlics en aquesta instal·lació esportiva.

Després registrés en els últims anys diversos incidents en aquest recinte que han comportat nombrosos desperfectes en serveis públics, àrees verdes i mobiliari urbà, la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha decidit posar en marxa nous sistemes de videovigilància.

Amb la instal·lació d’aquestes càmeres es volen establir mesures de seguretat amb caràcter dissuasori davant possibles accions vandàliques que puguin produir-se.

Aquesta actuació comportarà una despesa de 4.000 euros que l’ajuntament s’ha vist en l’obligació d’assumir tenint en compte la reincidència d’aquests actes vandàlics. Les càmeres de videovigilància compten amb sensors de moviment i estaran en funcionament a partir de demà amb l’objectiu d’evitar aquest tipus d’accions incíviques.

L’Ajuntament d’Utiel apel·la a la col·laboració ciutadana per posar fi a aquests actes violents que atempten contra els béns comuns i per tant suposen un desemborsament important per a les arques municipals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*