L’Ajuntament de Requena i Correus signen un conveni per a poder abonar els tributs municipals a través de gir postal

Post també disponible en: Castellano

El consistori requenense i Correus han signat un conveni de col·laboració perquè la ciutadania pugui abonar els seus tributs municipals utilitzant el servei de gir postal.
Aquest conveni, que s’aprovava per unanimitat en la passada sessió ordinària de ple del consistori requenense, beneficiarà sobretot a les pedanies, ja que evitarà als seus habitants el desplaçament al nucli urbà de Requena per a aquelles persones que no tinguin domiciliats els seus impostos.
D’aquesta manera, es podrà acudir a qualsevol de les 2.393 oficines de Correus en tota Espanya, així com abonar aquest import al personal que reparteix les cartes en els domicilis en el cas de les pedanies.
Per tant, es tracta d’una nova eina més que es posa al servei de la ciutadania requenense per a facilitar el compliment de les seves obligacions tributàries amb l’Ajuntament.
Amb aquest conveni es pretén establir un mecanisme de mútua col·laboració amb la intenció d’incrementar i millorar la qualitat dels serveis que, tant l’Ajuntament com Correus, presten en benefici de la ciutadania.
Els possibles ingressos que podran realitzar-se mitjançant gir postal afecten els principals impostos: IBI, Imposat de Circulació de Vehicles, IAE i l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres.
També es podran ingressar les taxes urbanístiques: ocupació de via pública, expedició de documents, participació en proves selectives, entre altres.
Finalment, cal ressaltar que com el tràmit és de caràcter voluntari s’estableix un preu únic (1,95 euros) per a qualsevol mena de gir postal assumit per la persona que efectua el pagament. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*