L’Ajuntament llança una nova convocatòria del Programa Municipal ‘Benaguasil Et Beca’

DOBLE 044

Post també disponible en: Castellano

El programa és finançat al 100% per l’Ajuntament per al suport a la formació dels estudiants en l’àmbit local

Els becaris aprendran nous coneixements en les àrees d’Administració, Educació i Esport.

L’Ajuntament de Benaguasil ha obert el termini per a inscriure’s en el programa local “Benaguasil et beca”, a través del qual 20 estudiants realitzaran pràctiques formatives durant els mesos de juliol i agost en el Consistori en les àrees d’Administració, Educació i Esport. 
A la convocatòria podran presentar-se aquells estudiants que estiguen empadronats en la localitat, que tinguen 18 anys complits i que es troben cursant Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments Universitaris Oficials, Ensenyaments Artístics Superiors o Màster Oficial impartit per les Universitats, que vindran determinades en les corresponents bases.
Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 450 euros bruts mensuals que seran finançats íntegrament per l’Ajuntament que invertirà un total de 9.000 euros.
“Benaguasil et Beca” és un programa municipal que llança l’Ajuntament per tercer any consecutiu, conscient de la importància de continuar apostant per completar la formació dels estudiants i acostar-los al món laboral. “Des de l’Ajuntament continuem apostant per l’excel·lència juvenil i per les famílies de Benaguasil amb la posada en marxa d’aquest programa perquè els nostres joves puguen posar en pràctica l’aprés en els seus respectius centres formatius”, ha assenyalat la regidor de Joventut, Ana Aleixandre.
Les sol·licituds que, podran presentar-se fins al pròxim 7 de juny a l’Ajuntament, hauran d’anar acompanyades d’una fotocòpia del DNI, la documentació acreditativa d’estar cursant la titulació requerida, fotocòpia de l’expedient acadèmic, així com de tots els documents que acrediten els mèrits.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*