L’Ajuntament posa en marxa l’APP “Buñol Presència” perquè els usuaris d’esdeveniments, activitats i instal·lacions municipals tinguen el seu propi codi QR

Post també disponible en: Castellano

Rafa Pérez, regidor de Patrimoni de l’Ajuntament de Buñol, informa de la creació d’aquesta APP, catalogada pel propi edil “dni buñolero”, que té com a objectiu facilitar i agilitar l’accés lliure a totes les instal·lacions municipals, activitats culturals, centres i teatres de la localitat per part dels seus usuaris en comptar amb un codi QR personal que haurà de presentar-se en l’entrada.

Rafa Pérez, regidor de Patrimoni de l’Ajuntament de Buñol, ha informat de la posada en marxa de l’APP Buñol Presència. És una aplicació gratuïta per a tots els veïns i usuaris d’instal·lacions municipals, actes i activitats organitzades des del Consistori amb l’objectiu d’agilitar els temps d’espera en l’entrada d’aquests esdeveniments, ja que a causa de la pandèmia és obligatori comptar amb un registre de tots els assistents.

Amb aquesta aplicació, que pot descarregar-se de forma totalment gratuïta, una vegada introduïts unes dades bàsiques de l’usuari, t’ofereix un codi *QR personal que ha de presentar-se en aquests llocs, centres, teatres o instal·lacions municipals on es requerisca la identificació individual.

Pérez recorda que aquesta aplicació, de molt fàcil ús, instal·lació i descàrrega, haurà d’utilitzar-se de manera obligatòria a les Sales d’Estudi que en breu s’obriran al Carrer Vall d’Andorra, en les instal·lacions esportives municipals i en els teatres de les dues societats musicals, a més de l’Auditori, Castillo de Buñol o zones on es realitzen esdeveniments culturals.

“Aquesta aplicació pretén facilitar l’accés i fluïdesa en esdeveniments i zones municipals. Entenem que és una aplicació molt útil, i necessària en aquests temps de pandèmia, i que ve per a quedar-se entre nosaltres i així controlar aforaments”, va destacar l’edil responsable del ram. Aquesta setmana es duran a terme reunions amb les societats musicals del municipi per a poder informar-los de tot el relacionat amb aquesta aplicació i com posar-ho en marxa en les pròximes activitats culturals que se celebren en els seus teatres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*