La Policia Local de Bunyol deté a dos homes, un d’ells menor, als quals incauta 650 grams de marihuana i un matxet de 30 cm

Post també disponible en: Castellano

La responsable a l’Ajuntament de Buñol de la regidoria de Govern i Interior, María Vallés, ha informat la població de l’última actuació de la Policia Local del municipi en el dia d’ahir.

Vallés destaca que “s’han confiscat per part d’aquest cos de seguretat 650 grams de marihuana per a venda a menors i un matxet de 30 cm de fulla. D’aquesta actuació s’ha detingut a un menor i a un major d’edat”.

La responsable d’aquesta àrea en el consistori bunyolense lloa “la brillant actuació i treball diari que es duu a terme per tots els agents de la Policia Local, ja que vetlen per la nostra seguretat i per generar tranquil·litat i benestar en tot el municipi”, finalitza.

La regidora recorda que en el ple del passat dilluns celebrat de manera telemàtica tots els grups municipals van aprovar unànimement la felicitació pública als agents de la Policia Local Antonio Corachán i Noelia Tamarit per la seua actuació decisiva en el robatori en un comerç de Buñol.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*