L’alcaldessa de Bunyol elogia “l’excel·lent treball” de la residència de majors de la localitat després de rebre la segona dosi de la vacuna

Post també disponible en: Castellano

Juncal Carrascosa ha elogiat l’excel·lent treball i esforç que s’ha fet des del començament de la pandèmia per part de residents, treballadors i sanitaris a l’aconseguir que el virus no entrés a les seues instal·lacions, ja que no hi ha hagut cap contagi

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, ha confirmat que ahir dimecres tant els residents com el personal de la Residència de Persones Dependents i Centre de Dia de Bunyol van rebre ja la segona dosi de la vacuna de Pfizer per combatre el Covid-19.

I és que aquest centre va administrar la primera dosi de la vacuna de Pfizer el passat 30 de desembre a tots els seus residents i personal sanitari. Ara tocava la segona dosi, i tot ha sortit perfectament.

La primera edil s’ha mostrat molt satisfeta per veure com aquesta residència buñolense havia continuat des del començament de la pandèmia amb zero contagis. Ha elogiat l’excel·lent treball i esforç realitzat tant pels sanitaris com per la resta de treballadors i residents a el poder contenir el virus. “Ara només queda esperar entre 7 i 10 dies perquè aquestes 150 persones que han rebut ja la segona dosi, obtinguen la immunitat enfront de l’Covid19”, ha acabat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*