L’alumnat del CEIP 8 d’Abril exposa els seus treballs sobre l’artista Romero Britto

Post també disponible en: Castellano

Les obres s’ubiquen als expositors de vidre de la Plaça de  l’Ajuntament 

L’alumnat del CEIP 8 d’Abril de Sant Antoni de Benaixeve ha treballat durant aquest trimestre les obres de l’artista Romero Britto, pintor, serígraf i escultor brasiler.

Britto combina elements del cubisme estereotipats, art pop i pintura de graffiti en el seu treball, fent-hi servir vibrants colors i arriscats patrons com a expressió visual d’esperança i felicitat.

Així, l’alumnat de 3r de primària ha triat les seues obres preferides de l’autor i les han reproduïdes amb témperes, per posar en valor els colors alegres en l’art i en la vida. Les obres conformen una exposició que s’ubicarà durant les pròximes setmanes als expositors de vidre de la Plaça de l’Ajuntament.

Per part seua, la regidora d’Educació, Carla Sierra, manifesta que “des de l’ajuntament estem molt agraïts als xiquets i xiquetes que han fet estos treballs tan bonics, perquè els seus colors ens contagien alegria en estos moments tan grisos”. “Estem encantats de poder exposar les seues obres perquè tota la població puga gaudir d’elles” ha conclòs l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*