L’art més actual irromp a l’Espanya buidada de la mà de Col·lectiva 27 i l’Ajuntament de Cortes de Pallás

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 7 d’agost, es va inaugurar a Cortes de Pallás, població situada a la Vall d’Ayora-Cofrentes, una de les comarques amb menor densitat de població de la província de València, Meraki la primera intervenció de Col·lectiva 27. Formada per un grup de dones que practiquen diferents disciplines artístiques, té un objectiu comú, crear una xarxa per a portar l’art més actual on normalment no arriba.
El consistori de la localitat va donar el seu total suport a aquesta idea convertint-se així, en el primer municipi a reivindicar-se com a espai expositiu d’aquest projecte d’art actual de l’Espanya buidada. Perquè tots els veïns de Cortes de Pallás pogueren accedir a l’exposició, l’ajuntament va facilitar el trasllat amb autobús des de les seues pedanies d’origen.
A Cortes de Pallás van poder gaudir de la inauguració, l’exposició i participar en l’enregistrament d’un documental, on van expressar la seua opinió sobre el projecte.
Meraki, l’exposició, va suposar una experiència artística per a veïns i visitants, que es podrà veure fins diumenge que ve 22 d’agost, a l’Ajuntament vell de Cortes de Pallás.
El bon acolliment dels veïns i visitants ha fet que siguen diversos els Ajuntaments que han mostrat el seu interés a formar part d’aquesta xarxa de municipis artístics.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*