L’associació de comerciants, l’Ajuntament de Bunyol i Unió Gremial instal·len “escultures urbanes” per a impulsar la compra en el comerç local

Post també disponible en: Castellano

Aquesta campanya ha instal·lat personatges amb dissenys i colors divertits i alegres, que fan la compra al poble, en comerços on el client se sent segur, amb confiança i amb el tracte personalitzat que sempre ofereixen els professionals d’aquests sectors. 

L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol i comarca, en col·laboració amb l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Bunyol i Unió Gremial continuen impulsant iniciatives per a visibilitzar els negocis locals i donar suport a l’activitat comercial i de serveis, tan necessitades en aquests temps de Covid, en tot el territori i també en aquesta comarca de la Foia de Buñol-Chiva. Activitat que no sols genera riquesa i ocupació local, sinó que fixa població i dóna un servei pròxim i de qualitat. 
Aquesta nova campanya es basa en l’elaboració d’unes “escultures urbanes” anomenades “proxis” d’imatges amb frases típiques del xicotet comerç. Personatges amb dissenys i colors divertits i alegres, fent la compra al poble, en locals pròxims on el client se sent segur, amb confiança i amb el tracte personalitzat que sempre ofereixen els professionals d’aquests sectors. 
La junta directiva de l’Associació ha confiat per a elaborar aquesta campanya en els artistes Antonio López “Toni López Art” i Raúl Martínez, de l’empresa “Valua”, desenvolupada a partir de la iniciativa de suport als artistes fallers Regala un Ninot, per la gran confiança depositada en ells, en el seu bon fer en anteriors treballs.
Aquesta campanya secunda i visibilitza al sector dels artistes fallers i demostra la gran capacitat d’aquest ofici en àmbits més enllà de la realització de Falles com a intervencions d’art urbà, tematitzacions i tot tipus de projectes artístics. Amb aquesta iniciativa, l’Associació, al costat de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Buñol, impulsada per l’Alcaldessa, Juncal Carrascosa, confia en aquests professionals en un moment en què necessiten més ajuda i suport que mai. Ja amb el mural que és present en el mur de la coneguda “Cuesta Roya”, realitzada per aquests artistes, i que també clama la compra en els nostres comerços, es va deixar patent la professionalitat d’aquests artistes. És per això que s’ha decidit tornar a comptar amb el seu treball.
Fa uns dies Jonquera Carrascosa, Alcaldessa de Buñol, i el president d’Unió Gremial, Juan Motilla, van visitar el taller faller del buñolense Antonio López, acompanyats de l’artista Raúl Martínez i el president de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de la localitat, Pedro Rubio. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria de Comerç de la Generalitat Valenciana.
Pedro Rubio, president d’aquesta associació buñolense, i membre de la Junta Directiva d’Unió Gremial, va traslladar aquesta iniciativa a la resta d’associacions de comerciants de la Comunitat i ha sigut molt ben rebuda, “tant és així que són molts els pobles del nostre entorn els que han qualificada molt positivament aquesta iniciativa per la seua originalitat, per la seua proximitat amb la nostra gran festa Les Falles, per solidaritat amb els artistes fallers, i pel missatge que transmet: la tranquil·litat, bon tracte, excel·lent producte i preu molt assequible que hi ha en el comerç local”. 
Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Buñol, i encarregada de l’Àrea de Comerç en el Consistori Municipal, ha declarat sentir-se molt orgullosa d’aquesta iniciativa pionera posada en marxa en la localitat, gràcies al treball incansable d’aquesta associació, dels comerços i empreses del municipi, i que sempre compten amb el suport de l’Ajuntament en totes i cadascuna de les campanyes i iniciatives que emprenen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*