L’Associació Empresarial Valenciana Vibs organitza un esdeveniment networking en el Complex Educatiu de Xest

Post també disponible en: Castellano

L’associació Vibs d’empresaris i empresàries de València, “un grup de networking on la confiança, l’aprenentatge continu, així com les experiències compartides entre els socis i sòcies que el conformen representen la seua raó de ser”, va celebrar el passat dia 19 de novembre de 2021 una trobada en les instal·lacions del Complex Educatiu de Xest. Aquest grup es va constituir com a associació en 2017.

Va presentar l’esdeveniment, dirigit a un empresariat disposat a compartir sinergies, Javier Cantos Aguilar CEO FOUNDER de l’empresa 1AudrumCar, el qual ha agraït l’hospitalitat oferida pel Centre i s’ha mostrat disposat a establir una profitosa relació. “El Complex ha causat una grata impressió en els qui han participat. Això al costat de la dinàmica de la trobada i el seu format ha creat noves expectatives de participació, tornarem” ha comentat a la conclusió de l’esdeveniment.

El fil conductor de la trobada va ser la Formació Professional, per la qual cosa el director del CIP-FP, José Pascual Jiménez, va explicar les característiques, famílies professionals i cicles formatius, així com altres iniciatives relacionades amb la formació i inserció professional gestionades pel CIP-FP. impartits en el seu centre. 

El Complex Educatiu de Xest va ser present a través del seu Director-Gerente, Lucas Ferrando Zapater, qui saludant les iniciatives que pretenen millorar el món laboral i empresarial a través de la col·laboració. Va reivindicar al Complex com un lloc excepcional per a l’intercanvi i generació de coneixement, “un espai per a generar experiències col·laboratives per a l’ocupació i una gestió empresarial eficaç i eficient”, segons va dir.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*