L’Ateneu de Bunyol organitza una observació astronòmica des de la plaça d’armes del castell

Post també disponible en: Castellano

El 12 d’agost, de 22 a 24 hores, es podrà assistir a l’observació astronòmica des de la plaça d’armes del Castillo de Bunyol

Cada agost es produeix la pluja de meteors de les Perseides, aquest any es preveu que la màxima activitat sigui el 12 d’agost amb 110 meteors per hora. L’Ateneu de Bunyol aprofita aquesta nova oportunitat per organitzar una trobada dedicada a l’observació astronòmica, des de la Plaça d’Armes de l’Castell de Bunyol entre les 22 i 24 hores.

L’observació visual es farà amb prismàtics propietat dels assistents i amb telescopis col·locats en estació i propietat dels organitzadors. L’observació fotogràfica es farà amb càmeres fotogràfiques dels assistents.

Activitats

  • Projecció d’una simulació del cel, per conèixer les coses que poden observar-se i com fer-ho.
  • Observació d’allò més rellevant del cel a simple vista, amb prismàtics i telescopis: planetes, estrelles, cúmuls, nebuloses i galàxies.
  • Registre fotogràfic d’alguna zona interessant del cel i la seua posterior projecció.

Forma de participar:

L’assistència és gratuïta prèvia inscripció a través del web o a la taula de registre instal·lada en una de les portes d’accés a la plaça d’Armes. Totes les persones registrades recolliran la seua credencial de participació en la taula de registre. La capacitat màxima del recinte és de 200 persones.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*