L’EDM de bàsquet presenta un nou projecte per a la temporada 2020-2021

Post també disponible en: Castellano

L’entrenador chestano Edu Sanz assumix la direcció de l’EDM de bàsquet per a posar en marxa un projecte esportiu amb tres línies noves: impulsar el basket femení, impartir entrenaments en anglés i oferir sessions d’entrenament específic i tecnificació al seu alumnat

Les escoles esportives municipals (EDM) de Xest esperen tornar amb força la propera temporada i ja es va perfilant com serà la tornada a el nou curs. Entre l’oferta, s’ha destacat el nou projecte que s’implantarà a la EDM de bàsquet, dirigida pel chestano Edu Sanz, amb una proposta per realitzar els entrenaments en anglès i per impulsar el bàsquet femení. “El nou projecte de l’escola posa focus en el mini-basquet, amb la finalitat de reactivar l’escola des de la base per després anar creixent”, ha afirmat Sanz, que ha passat els últims anys entrenant equips d’Anglaterra, en entitats com el Bracknell Cobres Basketball Club o el Basketball England. “D’altra banda, es donarà l’opció de combinar l’activitat física amb la pràctica de l’anglès, cosa que no s’està fent a cap escola d’aquesta zona i que aporta un punt més de qualitat a l’entrenament”.

El nou director també ha subratllat que la temporada arrenca amb un acord de col·laboració entre les escoles de bàsquet de Llíria i Xest, que treballaran conjuntament per incentivar l’esport femení i per fomentar la realització activitats per als seus basquetbolistes. “Seria fantàstic comptar amb un bon grup de xiquets i aconseguir formar un equip femení, per això animo a totes les interessades a que aquesta temporada s’apunten a l’escola de bàsquet”.

“Amb la volta d’Edu comptem amb un entrenador amb formació i experiència que, tot i que ha estat vivint fora d’Espanya, s’ha mantingut sempre vinculat a la nostra escola i ha participat en la coordinació de la mateixa durant tots aquests anys. Recentment ha rebutjat ofertes a l’estranger per quedar-se aquí; amb el que tenir-lo a Xest a càrrec de la EDM de bàsquet és un privilegi i un èxit assegurat”, afirma el regidor d’Esports, Francisco Llorens.

Una altra de les novetats dins de l’escola de bàsquet serà l’oferta d’entrenaments específics i de tecnificació per a grups reduïts. “També s’oferiran en anglès i aniran orientats a aquells jugadors o jugadores que vullguen millorar el seu rendiment. La meua idea és organitzar algunes sessions obertes perquè l’alumnat interessat a realitzar aquest tipus d’entrenaments conega la dinàmica abans d’apuntar-se”.

Tota la informació referent a l’oferta esportiva de les EDM (activitats, dates d’inscripció horaris i grups) es publicarà al setembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*