L’Eliana es bolca en contra dels indults amb més de 400 signatures

Post també disponible en: Castellano

El PP agraeix que 400 veïns de “totes les idees polítiques” signen en un matí

Dissabte que ve instal·laran una altra taula en el pàrquing de l’avinguda de les Corts 

El Partit Popular de l’Eliana s’ha unit a la campanya nacional de recollida de signatures contra els indults dels presos independentistes catalans. Aquest dissabte els populars van instal·lar taules de recollida de signatures en dos punts de la localitat, al carrer València i en la plaça de l’Ajuntament, i van aconseguir una allau de més de 400 veïns disposats a signar demanant al govern de Pedro Sánchez que no concedisca la mesura de gràcia als presos independentistes.

El president del PP de l’Eliana, Sota Ibáñez, ha denunciat que si Pedro Sánchez “cedeix al xantatge dels indults als condemnats pel procés estarà alimentant els desitjos dels qui volen trencar Espanya”. El PP va llançar aquesta campanya durant aquest mes de llarg a llarg de tot el territori nacional.

Per a Sota Ibáñez ” és molt preocupant al que està disposat el PSOE per mantindre’s en el poder. El Tribunal Suprem ha sigut demolidor en el seu informe mostrant la seua postura en contra dels indults i a Espanya s’ha de respectar la separació de poders. Els condemnats no han mostrat penediment i mantenen que ho tornaran a fer”. I ha conclòs agraint a tots els *elianeros que s’han bolcat amb la iniciativa “hem vist com a persones de diferents ideologies polítiques ens mostraven el seu suport, fins i tot socialistes. En el PP de l’Eliana tenim els braços oberts a tots els socialdemòcrates descontentaments amb aquest PSOE i volem acollir a tots els veïns de qualsevol sensibilitat política que desitgen una Espanya, una Comunitat i una Eliana millor.”

Els populars tornaran a instal·lar taules de recollida de signatures dissabte que ve en el pàrquing de l’Avinguda de les Corts d’11 a 13:30h.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*