L’Eliana fa lliurament de la recaptació obtinguda en la Setmana de l’Alzheimer

L’Eliana hace entrega de la recaudación obtenida en la Semana del Alzheimer.
L’Eliana hace entrega de la recaudación obtenida en la Semana del Alzheimer.

Post també disponible en: Castellano

La donació de més de 600 euros realitzada per part dels veïns anirà destinada a donar suport a la labor de l’Associació de Familiars d’Alzheimer València

La regidora de Benestar Social, María José Valenzuela, ha fet lliurament aquest dimarts a l’Associació de Familiars d’Alzheimer València (AFAV) de la recaptació obtinguda el mes de setembre passat. Els més de 600 euros recaptats durant la Setmana de l’Alzheimer gràcies a la solidaritat dels veïns de l’Eliana aniran destinats a diverses activitats d’assessorament i formació sobre la malaltia per als afectats i els seus familiars.

La visita ha servit també per a conéixer el Centre de Dia de Benicalap que gestiona l’associació. La Treballadora Social, Sonia Sánchez, ha sigut l’encarregada de mostrar les seues activitats i funcionament diari, així com les diverses sales d’estimulació cognitiva amb noves teràpies com ara la Snoezelen o La meua caseta d’ahir, on els pacients recreen el seu dia a dia passat en un entorn ambientat en els anys 60.

En l’acte de lliurament ha estat present també la Directora del centre de dia Montcalet de l’Eliana, Carmen Betoret, i l’Educadora Social de l’Ajuntament, Rosa Cuartero, els qui han pogut conéixer als membres del cor de ‘Els Veus de la Memòria’. Tot això dirigit per un equip multidisciplinari que compta amb metge, terapeutes, fisioterapeuta, etc. per a atendre a prop d’un centenar de persones a la setmana i en qualsevol etapa de la malaltia.

La regidora de Benestar Social ha posat en valor el treball que realitzen els professionals i voluntaris des de l’associació i ha destacat la satisfacció dels usuaris i els seus familiars. ‘Amb aquesta aportació l’Eliana vol recolzar aquesta gran labor i donar-los una major visibilitat’ ha declarat, al mateix temps que s’ha compromés a continuar contribuint a aquesta causa que afecta també a diversos veïns del municipi i a més de 80.000 persones a la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*