L’Eliana farà costat a hostalers que oferisquen serveis de menjar per a portar

Post també disponible en: Castellano

Davant les noves mesures el Consistori donarà a conéixer els establiments de la localitat amb aquest servei.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Eliana s’ha posat en contacte amb els diferents establiments d’hostatgeria de la localitat per a crear un directori de bars i restaurants que ofereixen el servei de menjar per a portar. Aquesta iniciativa sorgeix després de l’última mesura de la Generalitat Valenciana per a frenar la pandèmia, que obliga al tancament de tota l’hostaleria de la Comunitat Valenciana.

Atés que l’única excepció a la norma, prevista almenys fins al pròxim 3 de febrer, és oferir el servei de menjar per a portar, distribuït en el propi local o per repartidors, el Consistori difondrà entre la ciutadania l’oferta hostalera local a través de tots els mitjans al seu abast. 

Per a això, els hostalers i hostaleres elianeres hauran d’enviar a aedl@leliana.es totes les seues dades, inclosa la seua carta en format PDF i un telèfon per a realitzar les reserves i concertar la cita prèvia per a recollir. 

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat que l’Ajuntament ja ha dut a terme diverses accions per a fer costat als comerços locals i, que al llarg del 2021 es posaran en marxa altres mesures com la reedició del Bo Compra. “A més, estem a l’espera de conéixer més detalls del Pla Resisteix de la GVA, que es gestionarà a través de l’Agència de Desenvolupament Local (AEDL)”, ha anunciat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*