La piscina coberta d’Utiel llança classes dirigides online en directe

Post també disponible en: Castellano

A partir de demá, els monitors impartiran sessions en directe a través de la plataforma Zoom i compartiran vídeos de classes dirigides en la pàgina oficial de Facebook\@PiscinaCubiertaUtiel

La Piscina Coberta Municipal d’Utiel, després del tancament de les seves instal·lacions a causa de l’alerta sanitària, comença sessions online en directe per practicar esport des de casa.

Així doncs, mentre la situació d’alerta sanitària no permeti tornar a l’activitat presencial, la Piscina Coberta d’Utiel ofereix la possibilitat de practicar esport seguint les sessions en directe a través de la plataforma Zoom que començaran demà, 21 de gener.

Els amants de l’esport que vulguin connectar-se a les activitats dirigides en directe hauran d’enviar un mail a piscinacubierta@utiel.es o contactar via WhatsApp a l’671048830 indicant el dia i la sessió a què volen unir-se i una adreça de correu electrònic on rebran l’enllaç per poder connectar-se.

Els monitors i monitores de la instal·lació esportiva han preparat sessions en diferents modalitats per a tots els públics (core, zumba, ioga, pilars, abdominals, hit, cross training, escola d’esquena, gimnàstiques suaus …) que es podran seguir en directe (Zoom). A més, la Piscina Coberta d’Utiel també comparteix publicacions de vídeos a través de la pàgina de Facebook perquè els seguidors puguen reproduir el contingut en el moment que vulguen.

D’aquesta manera, els usuaris poden continuar amb la pràctica esportiva seguint les rutines i exercicis impartits per instructors especialitzats que els ajudaran a mantenir-se en forma durant aquest període d’inactivitat en la instal·lació esportiva.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*