L’Eliana instal·la càmeres tèrmiques a l’entrada de col·legis i edificis municipals

Post també disponible en: Castellano

Els dispositius emeten un senyal acústic si detecten una persona la temperatura corporal de la qual supere els 37,5 °C

L’Ajuntament de l’Eliana ha instal·lat un total de 24 càmeres tèrmiques a l’entrada dels centres educatius, tres en cada centre, i edificis municipals de la localitat, llocs amb gran afluència de públic com el Centre Sociocultural, l’Escola d’Adults o la Biblioteca entre altres. Els dispositius compten amb una pantalla on es pot fer visible a l’ull humà l’emissió de raigs infrarojos dels cossos detectats. Aquests raigs adopten un color diferent en la imatge depenent de la temperatura del cos.

Una dels avantatges d’aquesta mena de dispositius és que no precisa d’una persona que estiga prenent la temperatura als qui transiten pel camp visual, ni tan sols és necessari que una persona estiga vigilant constantment la pantalla, ja que la càmera emet un senyal acústic quan passa per davant algú la temperatura corporal del qual  supere els 37,5 °C.

Per a la regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, “la instal·lació d’aquests dispositius en edificis públics suposa disposar d’una eina molt eficaç per al control de la Covid-19 i la prevenció de la transmissió de la malaltia”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*