El CIM “La Armónica” de Bunyol inaugura les noves instal·lacions de l’Escola Música Manuel Carrascosa

Post també disponible en: Castellano

Una xicoteta actuació musical, parlaments de personalitats del món de la política i la cultura de la Comunitat, i passeig per les noves i renovades dependències de l’escola de música protagonitzaran la jornada de matí a partir de les 12 hores que serà retransmesa en directe per la radio municipal.

L’Escola de Música Manuel Carrascosa del CIM La Armónica de Bunyol inaugura oficialment les seves noves instal·lacions demà dimarts 3 de novembre a les 12h amb un solemne acte en què es comptarà amb la presència de personalitats de el món de la política i la cultura de la Comunitat Valenciana. L’acte arrencarà al Palau de la Música amb una breu actuació musical. Després d’això es procedirà als parlaments de les autoritats convidades, i després es passejarà per les noves instal·lacions, confrontants a el Palau i que gaudixen d’una excel·lent i renovada obra en dos habitatges limítrofes a local social i que han patit una transformació íntegra des de fa diversos mesos.

El passat mes de setembre van arrencar les classes amb normalitat d’aquesta escola de música de Bunyol i des de llavors són molts els alumnes que fan ús diàriament d’aquestes excel·lents instal·lacions, que compten amb totes les mesures anti-Covid19 i de insonoritat de l’actual llei .
Durant tot l’acte es comptarà amb la presència de Ràdio Bunyol TV, que retransmetrà a través de la ràdio a la 107.9fm, al seu web radiotv.buñol.es i en la televisió per streaming a tv.buñol.es ia Facebook, tot allò que estiga succeint en rigorós directe. Així tots els veïns de la localitat que no puguen acostar-se a l’acte poden veure-ho i escoltar-ho en directe a partir de les 12h. A l’endemà també serà pujada la gravació íntegra tant a les xarxes socials de Ràdio Bunyol TV com a la seua web i així poder veure-ho i escoltar tantes vegades com es desitge.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*