L’Eliana millora les cinc pistes de tennis del Poliesportiu

Post també disponible en: Castellano

La restauració del paviment s’ha realitzat durant el mes d’agost i estan ja llestes per a l’inici del nou curs esportiu. 

L’Ajuntament de l’Eliana ha invertit 48.375 euros en la millora de les pistes de tennis del Poliesportiu Municipal. D’aquesta manera, durant aquest mes d’agost s’han realitzat diverses actuacions en els més de 3.000 m² que sumen les cinc pistes. La restauració del paviment ha consistit en l’aplicació d’unes resines sintètiques que milloraran les prestacions que ofereixen les àrees de joc i permetran una major adherència dels i les jugadores, reduint així el perill de patir lesions.

Entre altres millores, s’han dut a terme tasques de neteja amb aigua a pressió, escatat i diamantat de la superfície, sanejat i farcit de juntes i la pintura o senyalització de les línies de joc. Les pistes es reobrin així per a donar inici al curs esportiu 2021/2022.

L’edil de Política Esportiva, Concha Montaner, ha destacat la gran demanda i ús diari d’aquestes pistes que ja estan preparades per a acollir als amants d’aquesta pràctica.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*