L’equip de govern socialista de Requena realitza diverses millores en el polígon industrial

Post també disponible en: Castellano

L’equip de govern socialista de Requena continua realitzant diverses actuacions de millora en el polígon industrial El Romeral.

Durant aquest any, ja s’han destinat uns 15.000 euros a repintar la senyalització viària i s’han canviat alguns senyals de trànsit. 

Per a aquest 2022 també està previst la instal·lació de càmeres de videovigilància per a controlar tots els accessos del polígon, amb l’objectiu d’evitar robatoris, una actuació que compta amb un pressupost de 15.000 euros. També es millorarà la neteja de la zona.

Així mateix, es preveu la renovació de terrencs, un projecte amb un import de 165.000 euros. 

Actualment, al costat del clos que delimita el vial amb les parcel·les del polígon industrial, existeixen zones que presenten diferent tractament i estat de conservació. La majoria d’aquestes zones, que es troben entre la vorera i el clos de la parcel·la, està formada per terrencs o zones sense pavimentar que ha començat a presentar vegetació silvestre. També es poden trobar zones amb acabat de formigó o graves que, malgrat que algunes es troben en bon estat, unes altres necessiten d’una neteja i manteniment.

Per tant, es realitzarà una actuació de millora de les zones prèviament descrites per a la instal·lació d’un acabat amb menor manteniment i que millore les condicions de decòrum actuals.

En 2021 ja es van fer diversos treballs en el polígon industrial que van consistir en la renovació d’asfaltat, aparcaments i voreres dels carrers de l’Hostaleria i l’Artesania, la renovació d’asfaltat i voreres del carrer Fustes (en el tram comprés entre el carrer de l’Artesania i el carrer de l’Hostaleria) i la renovació d’asfaltat del carrer Arts Gràfiques.

Amb aquestes inversions es va substituir l’enllumenat públic que encara no s’havia reemplaçat per tecnologia LED, al mateix temps que es va efectuar la demolició de les voreres existents construint unes noves.

L’equip de govern socialista continuarà treballant per a millorar les condicions del nostre polígon industrial i de les empreses locals que allí se situen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*