La regidoria de Comerç de Xest posa en marxa una acció comercial per a incentivar les compres locals durant el “Black Friday”

Post també disponible en: Castellano

Se sortejaran 10 xecs de 100 euros entre les persones que realitzen compres en comerços locals els dies 25 i 26 de novembre, dates en les quals se celebrarà una nova edició del “Black Friday”

L’Ajuntament de Xest, a través de la regidoria de Comerç, ha posat en marxa una acció per a promoure les compres en establiments de la localitat. Per a això ha organitzat una nova edició del “Black Friday”, que se celebrarà els pròxims 25 i 26 de novembre, en la qual es realitzarà un sorteig de 10 xecs de 100 euros entre les persones que realitzen les seues compres en els comerços de la localitat adherits a la iniciativa.

Segons ha explicat la regidora de Comerç, Brenda Jiménez, des del govern municipal s’ha posat en marxa aquesta acció per a continuar fent costat als comerços locals, en la línia d’altres propostes que han tingut èxit, com la campanya “Tornada al col·le”.

“Per a Xest és fonamental promoure el comerç local, el comerç de proximitat i, per això, realitzem accions d’aquest tipus que beneficien a consumidors i a comerciants”, apunta l’alcalde, José Morell. “A més, aquesta campanya animarà als veïns i veïnes a realitzar compres abans de Nadal i els afortunats que aconseguisquen els bons de 100 euros podran beneficiar-se d’ells de forma quasi immediata”.

Per part seua, la regidora de Comerç, Brenda Jiménez, ha subratllat la important ajuda que suposa per als comerços que els veïns i veïnes recórreguen a obtindre els productes que necessiten en botigues i negocis de Xest. “Des de l’Ajuntament animem a totes les persones al fet que realitzen les seues compres al nostre poble, ja que així estaran col·laborant amb els comerços locals, que tan durs moments van passar durant la pandèmia i amb la situació econòmica actual”, ha apuntat Jiménez. “La inversió de l’Ajuntament en aquesta acció és de més de 1.000 euros, que repercuteixen positivament en l’economia local del municipi”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*