Fotogalería: La Comissió de la Festa del Mantó de la SM “L’Artística” de Bunyol celebra l’Aniversari del Teatre Montecarlo

Post també disponible en: Castellano

La Comissió de la Festes del Mantó ha organitzat, com cada any, els actes amb motiu de l’Aniversari del Teatre Montecarlo que van començar diumenge passat, 10 d’abril, amb el tradicional sopar de sobaquillo a la qual van acudir músics, socis i simpatitzants recuperant així una tradició que ha estat aparcada els dos últims anys a causa de la situació sanitària.

La nit va començar amb les tradicionals carcasses, un per cada any de vida de Montecarlo, 69 en total, i un xicotet castell de focs artificials, que van disparar les nostres Reines del Mantó, Andrea Villar Solá i Daniela Carrascosa Marzo, i la nostra Representant Mª José Ferrer Hernández. Elles van ser les encarregades de realitzar el sorteig i entregar els premis de la rifa que havia preparat la Comissió de la Festa del Mantó per a l’ocasió.

El dimecres 13 d’abril va tindre lloc un berenar amb bunyols i xocolate per a tots “els Lletjos” en l’hall del Teatre. A causa de la pluja que va fer acte de presència durant la vesprada, els músics de la Banda Juvenil no van poder desfilar en cercavila des del local social Rosers fins a Montecarlo, com era tradicional en els últims anys, però sí que van acudir fins al teatre per a amenitzar amb pasdobles la labor de les buñoleras i animar als assistents a l’acte.

El dissabte 16 d’abril després del Concert de la Banda Simfònica, la Comissió de la Festa del Mantó va organitzar el tradicional Sopar Homenatge al Músic, que va aconseguir reunir de nou músics, socis i convidats en una vetlada festiva després de diversos anys sense poder celebrar-se. El següent homenatge va ser per als seus col·laboradors, sense el treball dels quals seria molt complicat realitzar totes les activitats que la Comissió duu a terme i per als quals es va oferir un berenar el dijous 21 d’abril en el Saló de Presidents del Teatre Montecarlo. 

El 27 d’abril va tindre lloc l’últim dels actes, el Campionat de Parxís, recuperant així una de les activitats més popular entre els socis i que la situació sanitària no permetia celebrar. Els participants es van reunir a la Sala “Luis Ayllón” i gaudir d’una vesprada de jocs i germanor en la qual Dorita Iranzo, Mercedes Mas i Concha Sáez es van alçar amb els premis en aquesta edició. 

La Comissió de la Festa del Mantó continua amb la seua activitat, ja amb la mirada posada en la Festa del Mantó 2022, recuperant la celebració tradicional després de dos anys en què L’Artística ha celebrat el seu dia gran de manera simbòlica. Els pròxims 20, 21 i 22 de maig, la Comissió organitza una exposició de Mantons de manila i mantillas al costat de Distribucions Aragó en l’Hall del Teatre Montecarlo. En horari de 10  14 i de 16 a 21 hores es podran admirar aquestes magnífiques peces a més d’adquirir-les per a lluir com mai en aquesta pròxima Festa del Mantó tan esperada per tots. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*