La regidoria de Turisme repartirà gots reutilitzables durant la celebració de la Festa de les Paelles de Xest 

Post també disponible en: Castellano

Aquesta acció s’emmarca en una campanya per a fomentar l’ús de plàstic reutilitzava en lloc del de només un ús i complir així amb els objectius de l’Agenda 2030

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Xest ha posat en marxa una campanya per a fomentar l’ús de plàstic reutilitzable, que s’implementarà coincidint amb la celebració de la XLIX Festa de la Verema. L’Ajuntament, a més, apel·la al civisme i al respecte per part de tota la població durant la celebració d’aquestes festes d’octubre.

Tal com s’ha informat la regidora de Turisme, Brenda Jiménez, l’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar i animar a la població a utilitzar gots reutilitzables per a fer de Xest un municipi més sostenible, seguint els objectius de l’Agenda 2030. “Aquesta és una de les diferents accions que l’Ajuntament ha posat en funcionament durant aquesta legislatura per a millorar la sostenibilitat del municipi, amb l’objectiu de crear entorns més verds i nets”, explica Jiménez. “Amb el repartiment dels gots reutilitzables esperem que es reduïsca de manera dràstica l’ús del plàstic d’un sol ús i d’un sol ús que sol acabar als carrers de la localitat”.

Per part seua, l’alcalde, José Morell, ha destacat que des de l’Ajuntament “s’està treballant per un municipi més verd i sostenible que comportarà, en el futur, un Xest més saludable per als veïns i veïnes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*