Les 167 PCR realitzades al professorat de Xest donen resultat negatiu

Post també disponible en: Castellano

Els centres educatius de Xest van obrir ahir les portes amb un 100% de resultats negatius en les PCR realitzades a professorat. Les proves es van efectuar el passat dimecres, finançades per la regidoria d’Educació, a 167 docents de la localitat dels tres col·legis públics, de l’col·legi Sant Josep de la Muntanya, de l’IES Ricardo Marín i de la llar d’infants municipal. També es van fer test a el personal de neteja que treballarà en horari lectiu a les escoles públiques, contractat mitjançant el pla Reactiva Cheste, per pal·liar la crisi ocasionada per la COVID-19.

Aquestes proves es van dur a terme amb l’autorització de l’coordinador de el Centre de Salut, Esteban Rosero, que va indicar la pertinència de realitzar-les just abans que s’inicien les classes. Divendres passat, 4 de setembre, un cop van arribar els resultats, la regidoria d’Educació va fer arribar els informes a Rosero perquè tinguera constància de la situació; de la mateixa manera va comunicar a les directores dels centres els resultats.

“Les PCR indiquen la presència de virus en fase de contagi, de manera que, com tots els resultats han estat negatius, vam començar el curs escolar amb la seguretat que els i les docents de Cheste no estan contagiats”, declara la regidora d’Educació i Sanitat, Mª Ángeles Llorente. “Agraix a tot el professorat i les direccions dels centres la seua col·laboració per realitzar els test i també la seua responsabilitat per complir les mesures de seguretat i higiene”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*