Les 21 societats musicals de la Ribera Alta reelegeixen per quarta vegada a Antoni Aliaga com a president comarcal per als propers quatre anys

Antoni Aliaga, que ha recibido el 95% de los votos, pertenece desde 2001 a la Societat Artistica Musical d’Alginet.
Antoni Aliaga, que ha recibido el 95% de los votos, pertenece desde 2001 a la Societat Artistica Musical d’Alginet.

Post també disponible en: Castellano

Antoni Aliaga, que ha recibido el 95% de los votos, pertenece desde 2001 a la Societat Artistica Musical d’Alginet.
Antoni Aliaga, que ha rebut el 95% dels vots, pertany des de 2001 a la Societat Artística Musical d’Alginet.

Antoni Aliaga, que ha rebut el 95% dels vots, pertany des de 2001 a la Societat Artística Musical d’Alginet, de la qual ha estat vicepresident i secretari. A més, forma part de la Junta Directiva de la FSMCV

Les Societats Musicals de la comarca de la Ribera Alta han reelegit a Antoni Aliaga, per quarta vegada consecutiva, com a president comarcal de la FSMCV. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per configurar tota la seva estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre al Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als propers 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Antoni Aliaga, que ha estat elegit pel 95% dels vots, pertany a la Societat Artística Musical d’Alginet des del 2001, quan el seu fill va començar a estudiar a la seva escola de música. Des d’aquest primer moment, va passar a formar part del seu equip directiu i ha estat vicepresident i secretari d’aquesta societat musical. A més, és membre de la Junta Directiva de la FSMCV.

“Per a mi aquesta elecció és molt especial perquè, a més de formar part de la Junta Directiva de la FSMCV, em permet seguir treballant per la millora de l’organització sociocultural de la comarca, així com refermar els nexes que uneixen les diferents societats musicals “, ha afirmat Antoni Aliaga.

“Tot això ho aconseguirem mitjançant projectes que ja veníem desenvolupant, com les activitats comarcals, i altres nous com són la creació d’una Jove Banda Comarcal, projectes formatius, cicles de conferències, projectes solidaris, el rellançament de la música orquestral, coral i de càmera; i, per descomptat, sense oslvidarnos de la música de banda “, ha continuat Aliaga.

Actualment, la comarca de la Ribera Alta compta amb 21 societats musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals a principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar-hi al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que el 2018 celebra el seu 50è aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals són presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic al món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València , i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*