Les autoritats policials de Xiva i Godelleta imposen més de 50 sancions per vulneració del confinament pel coronavirus

Post també disponible en: Castellano

La Policia Local de Godelleta i la Guàrdia Civil de Xiva intensifiquen els esfuerços i es refereixen els serveis que donen al municipi.

Seguint els criteris que estableixen el Ministeri de l’Interior i la finalitat d’aconseguir el compliment del Reial Decret que estableix l’Estat d’Alarma, hi pot tenir més de 50 sancions fins al moment d’incomplir la confiança establerta, segons han informat les fonts policials.

“Destacar que ha estat sancionat per a fer funcionar, passant per les vies públiques, ir a bicicleta, identificant diverses vegades la mateixa persona circular amb el cotxe …”, segons les fonts consultades.

El comet que desenvoluparà aquests Policials Polítics està emmarcat en dues àrees principals: la prevenció i l’operativa. Velant principalment per la salut de les persones sense obviar els possibles detalls que puedan atrevir-se contra el patrimoni o possibles altercats a l’ordre públic.

Des dels estaments policials han estat subratllats que “amb Administracions, en els seus recursos i recursos de seguretat, s’estan realitzant una feina de coordinació magnífica, destacant una solidaritat excepcional a la doblar jornades de treball, realitzant algunes agències més de 25 dies consecutius de treball. Sin duda , aquests col·lectius, seran ben reconeguts d’Hèroes “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*