Les Escoles d’Iniciació Esportiva de Bunyol arranquen el curs amb diferents horaris i nivells adaptats des dels 4 anys

Post també disponible en: Castellano

Les disciplines que es practicaran són Handbol, Ciclisme, Atletisme, Futbol Sala, Patinatge, Escalada, Pàdel, Gimnàstica Rítmica, Ciclisme, Chiquiritmo, Frontenis i Tennis.

Aquest curs 2021-2022 es preveu més tranquil que l’anterior. Per això les Escoles Esportives Municipals de Buñol esperen comptar amb major nombre d’alumnes interessats a fer esport, conéixer altres disciplines i passar una estona divertida amb amics de la seua mateixa edat.

Les disciplines que es practicaran són Handbol, Ciclisme, Atletisme, Futbol Sala, Patinatge, Pàdel, Gimnàstica Rítmica, Escalada, Ciclisme, Chiquiritmo, Frontenis i Tennis. A partir de quatre anys es poden apuntar. Ha de consultar-se l’horari i els grups. L’enllaç per a accedir a la inscripció formal i a tota la informació sobre els grups i hores proposades és: 
https://forms.gle/FwU2Vfy8nGL4VJGL7

Es posaran en marxa l’1 d’octubre tots aquells grups que hagen arribat al mínim d’alumnes/as (8 en tots els grups, excepte Tennis i Pàdel que el mínim és 3). Una vegada confirmat el grup, se sol·licitarà l’emplenament de la inscripció per mail. 
Víctor Sánchez, coordinador de Buñol És Esport, confirma que si es necessita més informació poden enviar un mail a bunolesdeporte@gmail.com o consultar la web www.bunyolesdeporte.com
Aquestes activitats estan organitzades per Buñol És Esport i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Buñol. Durant aquest curs l’oferta s’ha ampliat i s’espera que les famílies tornen a confiar d’aquest servei, del necessari que és realitzar esport fora del centre escolar i així també conéixer a altres xiquets fora de la seua aula i de la seua mateixa edat. La qualitat de tots els clubs esportius de la localitat és molt gran, i tots estan desitjant comptar amb una àmplia pedrera i especialment femenina per a la supervivència de nombrosos esports.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*