Les Escoles Esportives Municipals de Xest es preparen per a la nova temporada

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Esports ha fet pública l’oferta de la temporada 2020/2021 de les Escoles Esportives Municipals (EDM).

El proper curs es mantindran les 23 disciplines esportives ja existents, amb novetats en la EDM de bàsquet, que comptarà amb l’opció d’entrenaments en anglès i amb entrenaments específics i de reforç. A més, es pretén posar en marxa un projecte de basket femení, de manera que, des de l’escola, s’ha fet una crida a les nenes interessades a practicar aquest esport.

“Si la situació sanitària ens ho permet, al setembre es reprèn l’activitat a les EDM, i per això, com cada any en aquestes dates, hem publicat l’oferta esportiva, amb els horaris, nivells i localitzacions on es desenvoluparà cada disciplina”, explica el regidor d’Esports, Francisco Llorens. “I, per descomptat, el proper curs s’aplicarà un protocol que compleixi amb la normativa que indiquin les autoritats sanitàries, de manera que tant monitors i monitores com a alumnat participin en les activitats amb la màxima seguretat i higiene”.

Les inscripcions podran realitzar-se a partir de el 14 de setembre al pavelló esportiu municipal, de dilluns a dijous, en horari de 17:30 a 18:30.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*