Xest comptarà amb programació cultural durant el mes d’agost

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Cultura ha anunciat que programarà activitats durant el mes d’agost, en funció de l’assistència de públic.

“Estem vivint temps difícils, però tot i això és important que es continuï amb l’activitat econòmica, sempre guardant totes les mesures de seguretat que recomana sanitat. Durant juny i juliol l’oferta cultural programada al nostre poble ha comptat amb cinema i actuacions de diferents estils i per a tots els gustos que han tingut bona acollida, per això durant el mes d’agost pensem seguir oferint cinema a l’aire lliure els divendres i algun espectacle musical els dissabtes “, ha declarat Mª Ángeles Llorente, regidora de Cultura.

La programació d’agost començarà amb la projecció de la pel·lícula Yesterday, divendres que ve, 7 d’agost, a les 22:30 hores a la plaça II República. “En principi hem preparat la projecció de quatre títols, un per a cada divendres del mes, i mantindrem aquesta cartellera de cinema en funció de l’afluència de gent”, ha apuntat Llorente. “De la mateixa manera, anirem programant actuacions per als dissabtes, segons vegem l’assistència”. De moment, aquest dissabte, tindrà lloc el concert en directe de l’duo Fletcher & Marlam, a les 22:30 hores a la plaça II República.

Totes les activitats seran gratuïtes i es realitzaran seguint les mesures de seguretat i higiene i amb control d’aforament.

Programa

· Divendres, 7 d’agost, a les 22:30 hores a la plaça II República: Cinema a l’aire lliure: Yesterday

· Dissabte, 8 d’agost, a les 22:30 hores a la plaça II República: concert de Fletcher & Marlam

· Divendres, 14 d’agost, a les 22:30 hores a la plaça II República: Wonder Woman

· Divendres, 21 d’agost, a les 22:30 hores a la plaça II República: Green Book.

· Divendres, 28 d’agost, a les 22:30 hores a la plaça II República: Oceans ‘s 8 · Las estafadoras

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*