Les Falles ja ocupen els carrers de Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

La plantà dels monuments dona el tret d’eixida a cinc dies de celebració.

La setmana gran fallera ha donat el tret d’eixida amb la planta dels monuments fallers, que a poc a poc van prenent forma. Si bé algunes comissions van avançar els treballs de trasllat i muntatge de les seues rematades, serà al llarg del dia de hui quan els artistes i els seus equips, així com els fallers, malden per donar els últims retocs i treballen a preu fet per a tindre’ls apunte.

Amb els monuments fallers ja plantats, començaran uns dies frenètics per a les deu comissions de Benaguasil. Un dels actes més esperats i importants serà conéixer els premis de les falles. Serà el dijous 16 de març a les 14 hores quan totes les comissions es concentren a les portes de l’Ajuntament per a conéixer el veredicte del jurat i recollir els premis.

Uns altres dels actes més esperats pels fallers i falleres és el tren faller previst per al dia 17, i l’ofrena de flors a la Verge de Montiel i la cavalcada, que se celebraren el dia 18. El punt i final a les falles de 2023 ho posaran el dia 19 la mascletà de l’Ajuntament que es dispararà en l’Avinguda de Montiel, la missa i processó en honor de San José i la Cremà.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*