La crida anuncia l’inici de les Falles 2022 a Benaguasil després de dos anys d’espera

Post també disponible en: Castellano

La vesprada va començar a les portes del consistori amb la recepció dels màxims representants de les 10 comissions falleres i de les Falleres Majors de Benaguasil, Alba Ferrer i Daniela Jiménez.

En l’acte les falleres majors i l’alcalde van aixecar les seves veus per a convidar a la ciutadania a viure la festa fallera.

Benaguasil va donar ahir el tret de sortida a les festes falleres amb la Crida, un acte amb el qual s’anunciava que després de dos anys de parèntesis per la pandèmia les Falles tornen als carrers de Benaguasil.

Davant l’Ajuntament i enarborant les 10 comissions falleres els estendards, l’Alcalde, Ximo Segarra i les Falleres Majors de Benaguasil, Alba Ferrer i Daniela Jiménez es van dirigir al públic, que malgrat la pluja es va congregar en la Plaça per a reviure el ressorgir de la festa fallera.

L’alcalde va ser l’encarregat d’obrir els discursos i proclamar als quatre vents que ‘Benaguasil ja està en falles’. Després d’ell van ser Alba i Daniela els qui en un discurs conjunt i ple d’emoció van destacar les enormes ganes de tornar a gaudir de la festa després de dos anys d’absència afirmant que ‘després d’una llarga travessia, les Falles tornaven a bon port i arribava l’hora de tornar a aixecar els monuments, de celebrar el tren faller, l’ofrena i la cavalcada’. Les Falleres Majors també van apel·lar a la germanor de les comissions i van fer una crida per a ‘gaudir d’unes Falles festives responsables i segures’, culminant amb el tradicional ‘visquen les Falles i viva Benaguasil’.

Els discursos van donar pas a una pluja de serpentines i a la pólvora i la música, ingredients principals d’aquesta festa.

Conclosa la Crida, Alba i Daniela acompanyades de la presidenta de la JLF, Pepa Cano, van accedir al Saló de Plens de l’Ajuntament, on els esperaven l’alcalde, la regidora de Festes i els màxims representants de les comissions falleres per a realitzar la foto de germanor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*