Un conductor sota la influència d’alcohol accedeix a la A-3 en sentit contraria la altura de Riba-roja

Post també disponible en: Castellano

La Guàrdia Civil ho investiga per dos delictes contra la seguretat viària

El vehicle va col·lidir amb un altre vehicle ocupat per dues persones.

Sobre les 19.15 hores del dissabte 11 de març, el conductor d’un turisme en el qual viatjaven tres persones va accedir en sentit contrari a la A-3 a l’altura de Riba-roja de Túria.
El vehicle que va circular sentit València pels carrils cap a Madrid, va col·lidir contra un altre turisme provocant sol danys materials i sense que calguera lamentar víctimes.
La passatgera del turisme contra el qual va impactar, de 65 anys d’edat, no va dubtar a dirigir-se als ocupants del vehicle per a evitar que continuaren conduint incorrectament i s’absentaren del lloc.
Moments després, una patrulla de motoristes de la Guàrdia Civil de Trànsit es va personar en el punt, comprovant que el conductor es trobava sota la influència de begudes alcohòliques, llançant un resultat que superava en més del doble la taxa d’alcohol permesa.

Per un Equip d’Atestats del Subsector de la Guàrdia Civil de Trànsit de València es va procedir a investigar a l’autor, de 66 anys d’edat, per sengles delictes contra la seguretat viària, per conducció temerària i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, que comporten penes de fins a 2 anys de presó i privació del dret a conduir fins a 6 anys.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*