Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors visiten al juliol 25 municipis de València

Se evita que los conductores de estos vehículos se desplacen más de 10 kilómetros para pasar la revisión técnica.
Close-up of griculture red tractor cultivating field over blue sky

Post també disponible en: Castellano

Se evita que los conductores de estos vehículos se desplacen más de 10 kilómetros para pasar la revisión técnica.
S’evita que els conductors d’aquests vehicles es desplacen més de 10 quilòmetres per a passar la revisió tècnica.

Les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors, que supervisa l’Ivace, visiten aquest mes de juliol 25 municipis de la província de València amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un servei pròxim i de qualitat.

Així, les ITV recorreran les localitats de Xest, Ràfol de Salem i Salem (1 de juliol), Canals (2 de juliol), Almussafes ( 2 i 31 de juliol), Benifaió (3, 4, 5, 8 i 31 de juliol), Lloc Nou de Sant Jeroni i Real de Gandia (4 de juliol),lL’Olleria (8 de juliol), Massanasa, (9 i 31 de juliol) i Chiva i Godelleta (10 de juliol).

També estaran en Tavernes, Alboraig, Macastre i Iàtova (11 de juliol), Rebollar (12 de juliol), Siete Aguas (15 de juliol), San Antonio (16,17 i 18 de juliol), Villagordo del Cabriel (19, 22 i 23 de juliol), Requena (24, 25 i 26 de juliol), Bunyol i Dos Aguas (29 de juliol) i Montserrat i Montroi (30 de juliol).

El calendari i itinerari està disponible i pot consultar-se en el portal de l’Ivace www.ivace.es, en l’apartat de ‘Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles’.

Important labor unitats mòbils

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d’ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors, un servei que es posa a la disposició de la ciutadania i que completa la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Cal destacar que gràcies a la labor que exerceixen les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de desplaçar-se més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

A més, de no ser per aquesta labor els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica pel fet que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més pròxima.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*