La iniciativa d’oci juvenil ELOLCAL a Xest presenta un concert interactiu a càrrec de Bibrass D’Or

Concierto interactivo a cargo de Bibrass D’Or.
Concierto interactivo a cargo de Bibrass D’Or.

Post també disponible en: Castellano

Concierto interactivo a cargo de Bibrass D’Or.
Concert interactiu a càrrec de Bibrass D’Or.

Ahir, diumenge 30 de juny, el carrer Pérez Galdós va ser l’escenari per a l’actuació de l’agrupació Bibrass d’Or, que va oferir un concert interactiu titulat “Lolcierto”, emmarcat dins de la iniciativa d’oci juvenil ELOLCAL, un projecte impulsat des de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de joves de Xest.

“El Lolcierto és un concert interactiu en el qual tocarem cançons, no per a gent jove, sinó per a gent actualitzada; després tocarem cançons remember perquè la gent s’actualitzi “, feia broma Rubén Albarracín, un dels components de Bibrass D’Or, després de presentar a la resta d’integrants de l’agrupació. “Tenim un micro sense fil perquè tot el públic pugui participar en el concert; així que volem que canteu i disfruteu “.

L’humor i la música van ser els eixos vertebradors del “Lolcierto”, on els propis músics canviaven el seu instrument pel micròfon per cantar temes animant el públic a acompanyar-los.

“Com ja vam explicar en la presentació del projecte de ELOLCAL, LOL! és una expressió usada per traslladar ‘bon rotllo’ i rialles, que és el que crec que han aconseguit els components de Bibrass D’Or amb la seva actuació desenfadada i divertida “, declarava l’alcalde, José Morell. “El projecte de ELOLCAL, ja fet realitat, va sorgir per oferir un espai d’oci didàctic per als més joves en un espai itinerant que, al seu moment, complementarà i conviurà amb l’oferta d’activitats de la Casa de la Joventut. Des de la posada en marxa d’aquesta iniciativa, el passat mes de març, hem fet diverses accions en diferents espais a l’aire lliure del nostre poble, com la pista de skate i la plaça de la República i en totes han participat un bon nombre de joves . La clau de l’èxit és que aquestes activitats estan pensades per i per als joves, deixant en un segon pla la figura institucional, l’Ajuntament, perquè siguin els mateixos joves els que creen, desenvolupen i gaudeixen d’aquestes experiències. No hi ha ningú millor que ells per saber el que els agrada “.

El projecte contempla la programació d’activitats esportives, teatrals, de gaming, musicals i artístiques i es presenta obert a noves propostes diferents que aportin creativitat i socialització en un entorn agradable.

“Com a espectadora em sembla fantàstic que s’organitzin aquest tipus d’activitats que es surten del que és habitual i que van dirigides a la població més jove”, comentava Jessica Vidal, veïna de Xest. “Crec que el concert ha funcionat molt bé i cal posar en valor que els components del grup, que són tots joves de Xest, s’estan preocupant per dedicar el seu temps lliure perquè ara estiguem tots gaudint d’un concert diferent. A les activitats ja programades afegiria alguna de multiaventura o una gimcana “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*