Xest comptarà amb un dispositiu sanitari especial durant el cap de setmana del GP de Motociclisme

Manises, nominado como Mejor Hospital en los premios Best in Class.
Manises, nominado como Mejor Hospital en los premios Best in Class.

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Manises comptarà durante aquest cap de setmana amb 1 Dispositiu sanitari especial per a NOTAS: QUEJA ALS Milers de Visitants que és van a donar cita a la localitat amb Motiu del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana. Així és va acordar en una reunió realitzada a finals del mes d’octubre a Què va assistir la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente; en la qual van participar representants de la Gerència de l’Hospital de Manises, de coordinació municipal de Protecció Civil i Emergències de Xest, del Centre de Salut de Xest, de Coordinació d’Urgències (CICU) i de la Policia Local de Xest. Igual que a l’edició anterior del Gran Premi, l’àrea de salut reforçarà la dotació assistencial del Centre de Salut de Xest des de l’divendres a la vesprada Fins al diumenge. De la mateixa manera, el SERVICI d’urgències estarà reforçat per a NOTAS: QUEJA QUALSEVOL eventualitat i el centre sanitari estarà en coordinació amb, Protecció

per a realitzar els primeres atencions. A més, l’Ajuntament de Xest il ‘Hospital de Manises han Coordinat amb Protecció Civil de Xest, la Policia Local i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) 1 Dispositiu sanitari a fi de facilitar la comunicació entre Tots ELLS i assegurar la prestacions sanitària a Tots i Totes els Visitants. “En aquest tipo d’esdeveniments és Molt important que la coordinació estiga ben planificada i en eixe SENTIT s’a FET 1 bon Treball perque Tots els agents implicats estiguen en permanent comunicació i sapien quin és el protocol d’actuació”, explica la regidora de Sanitat. “Com cada any, comptem amb l’ajuda de Protecció Civil, que aportarà prop de 140 efectius que estaran donant SERVICI a Xest durante tot el cap de setmana, coordinant-se permanentment amb el Centre de Salut i la Policia Local, aixi com amb Altres Dispositius. Des de l’Ajuntament consideren Molt important la tasca que Totes estiguis persones realitzen durante el Desarrollo del GP de Motociclisme per realitzar les primeres atencions.

A més, l’Ajuntament de Xest i l’Hospital de Manises han coordinat amb Protecció Civil de Xest, la Policia Local i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) un dispositiu sanitari per tal de facilitar la comunicació entre tots ells i assegurar la prestació sanitària a tots i totes les visitants.

“En aquest tipus d’esdeveniments és molt important que la coordinació estigui ben planificada i en aquest sentit s’ha fet una bona feina perquè tots els agents implicats estiguin en permanent comunicació i sàpiguen quin és el protocol d’actuació”, explica la regidora de Sanitat . “Com cada any, comptem amb l’ajuda de Protecció Civil, que aportarà prop de 140 efectius que estaran donant servei a Xest durant tot el cap de setmana, coordinant-se permanentment amb el Centre de Salut i la Policia Local, així com amb altres dispositius. Des de l’Ajuntament considerem molt important la tasca que totes aquestes persones realitzen durant el desenvolupament del GP de Motociclisme “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*