Les obres per a millorar els accessos a la urbanització “Font del Mico” a Alboraig ja s’han iniciat.

Post també disponible en: Castellano

Alboraig acaba, per fi, amb un punt negre d’accés a la localitat

Després de molts anys de negociació, concretament des de l’any 2017, amb la secció de Carreteres de la Diputació de València per a reduir la problemàtica de la “Corba del Mico”, s’ha aprovat l’actuació per a millorar l’accés a la urbanització Font del Mico a Alboraig. De fet, ja s’han iniciat les obres, amb l’objectiu d’acabar, per fi, amb un punt negre d’accés a la localitat.
La corba comportava diversos problemes com la pronunciació d’aquesta, que provocava nombrosos accidents, així com l’accés de l’entrada i eixida dels veïns de la urbanització. 
Davant la insistència de l’alcaldessa, Paqui Collado, davant el departament de Carreteres de la Diputació, es va dur a terme l’estudi pertinent de la carretera i l’orografia de la corba i es va concloure quina era la solució més adequada per a aquesta. Cal matisar, de fet, que llei vigent de Carreteres només permet, sota aquestes circumstàncies, la construcció d’una intersecció semigiratoria.
L’alcaldessa d’Alboraig va aconseguir, a través del departament de Conservació de la Diputació, que isquera pressupostada aquesta partida l’any 2019, amb la finalitat de traure-la del projecte de la CV-425 Alboraig-Bunyol, “ja que aquest expedient seria molt llarg en el temps, per les dificultats que comporta”, assegura l’alcaldessa. 
A més, agrega, “després solen vindre els problemes amb les licitacions i les revisions de preu que allarguen encara més els terminis”. 
Perquè el projecte es duguera a terme en el menor temps possible, l’Ajuntament d’Alboraig va portar ja a cap les expropiacions necessàries dels terrenys afectats i va agilitzar tots els expedients per a poder iniciar les obres en la menor brevetat possible.
“Amb tot això estem eliminant un gran problema per als veïns i veïnes d’aquesta urbanització i per a la resta de persones que circulen per aquesta carretera”, conclou l’alcaldessa d’Alboraig.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*