Alborache reforça el seu compromís contra la violència de gènere

Post també disponible en: Castellano

Ja estan instal·lades els senyals en les entrades principals del municipi i a punt de finalitzar el segon dels murals realitzats pels artistes César Goce i Pedro Kouba, en el marc del Pacte d’Estat.

Des d’aquest cap de setmana, les dues entrades principals de la localitat assenyalen que Alborache és un municipi protegit contra la violència de gènere. És l’últim pas per a reforçar el compromís del poble contra aquesta xacra social, després de signar la seua adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere impulsada per Diputació de València. 
Aquests senyals se sumen als murals que adornen el municipi des de fa uns dies, realitzats pels prestigiosos artistes César Goce i Pedro Kouba.
La Diputada d’Igualtat Isabel García Hernández ha visitat aquest cap de setmana les diferents intervencions en matèria d’igualtat i Pacte d’Estat, i ha tingut l’oportunitat de parlar amb els muralistes sobre la importància de visibilitzar el compromís per valors com la igualtat i la lluita contra la violència de gènere. A més, també ha assistit al recital “Compositores. Notes en l’ombra”, i ha signat en el llibre d’honor.
L’Alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, el Regidor d’Igualtat, Vicente Darder i altres membres de la corporació municipal han acompanyat a la Diputada provincial en la seua visita a la localitat, destacant les accions que posa en marxa l’Ajuntament en matèria d’educació i sensibilització contra la violència de gènere i per la igualtat.
La Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere té l’objectiu de vetlar per la prevenció, detecció i erradicació de la violència a través d’un espai de coordinació institucional liderat per la Diputació de València, per a millorar la gestió de les polítiques públiques contra la violència de gènere en el territori. Amb aquesta adhesió, l’Ajuntament d’Alborache podrà disposar de més recursos i ajudes per a lluitar contra aquesta xacra social.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*