El Club Balonmano Bunyol es classifica per a disputar la fase d’ascens a Segona Nacional

Post també disponible en: Castellano

Els de Teo Pros van aconseguir la classificació matemàtica dissabte passat

El Club Handbol Buñol l’ha tornat a fer. Tres anys després, els de Buñol s’han classificat per a disputar la Fase d’Ascens a 2a Nacional. Els de Teo Pros van aconseguir aquesta nova gesta, després de derrotar dissabte passat a l’Alzira per 15 a 29.

El sènior bunyolense, malgrat l’aturada que va patir la lliga a la fi d’any, ha sabut reposar-se a les adversitats i ha completat un final de temporada brillant. Els jugadors s’han implicat moltíssim des que es va reprendre l’activitat esportiva i el seu compromís ha sigut clau per a aconseguir l’objectiu.

A més, des de la banqueta la labor de Teo Pros, acompanyat de Pedro Vallés, ha resultat ser la combinació perfecta per a endollar als jugadors. També cal destacar la labor i el treball dels jugadors joves, fins i tot hi ha alguns que encara són juvenils. Això, sumat a l’experiència dels més veterans ha fet que el grup començara unit i haja acabat la lligar regular encara més unit.

Quant a això del dissabte. El partit no va tindre molta història, el Club Handbol Buñol es va posar des dels primers instants de la trobada per davant i l’Alzira no va poder fer res per a remuntar el partit. Domini de principi a fi, que els farà afrontar amb més tranquil·litat l’última trobada abans d’aqueixa Fase d’Ascens. Encara que bé és veritat, que els bunyolenses es juguen ser primers de grup i enfrontar-se a solament un primer classificat d’un altre grup i a altres dos segons. Així que, l’últim partit davant l’Oliva d’aquesta finalitat de setmana també serà fonamental per als de Buñol, que ja pensen en una nova Fase d’Ascens.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*