Les oficines de la renda del Consell a Xiva i Chelva tramiten més de 1.000 declaracions des de l’inici de la campanya

Se ha atendido a más de 1.400 personas, principalmente de La Hoya de Buñol y Los Serranos, a las que se les ha ofrecido atención personalizada en el cumplimiento de sus obligaciones tributarias.
Se ha atendido a más de 1.400 personas, principalmente de La Hoya de Buñol y Los Serranos, a las que se les ha ofrecido atención personalizada en el cumplimiento de sus obligaciones tributarias.

Post també disponible en: Castellano

Se ha atendido a más de 1.400 personas, principalmente de La Hoya de Buñol y Los Serranos, a las que se les ha ofrecido atención personalizada en el cumplimiento de sus obligaciones tributarias.
S’ha atès a més de 1.400 persones, principalment de la Foia de Bunyol i Els Serrans, a les quals se’ls ha ofert atenció personalitzada en el compliment de les seves obligacions tributàries.

Les oficines de la renda habilitades pel Consell a Chiva i Chelva han atès ja a més de 1.400 persones des de l’inici de la campanya, el que ha permès que es tramitin més de 1.000 declaracions.

Les dades han estat donades a conèixer pel conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, durant la visita que ha realitzat al llarg d’aquest dimecres a aquests punts d’atenció gratuïts posats en marxa pel Consell acompanya de la directora de l’Agència Tributària Valenciana (ATV), Sonia Díaz.

“Aquest any l’ATV ha duplicat les oficines territorials que ofereixen assistència gratuïta en l’elaboració de la Declaració de la Renda, en incrementar de 9 a 20 la xifra d’aquests punts d’atenció, que abasten ia tota la geografia valenciana”, ha destacat Vicent Soler.

Segons el titular d’Hisenda, fins a les oficines de la renda de Chiva i Chelva s’ha desplaçat gent no només d’aquestes localitats, sinó de tota la comarca. Així, per exemple, en el cas de Chiva s’ha atès a gent d’Alborache, Bunyol, Xest, Yátova o Set Aigües, entre d’altres. Mentre que l’oficina de Xelva ha donat servei a Alcublas, Alpuente, Andilla, Benaixeve, Titaguas, Viles de l’Arquebisbe o Sot de Xera, entre d’altres.

“Ens hem bolcat especialment en aquells municipis on l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) no està present i en les comarques de l’interior, per evitar desplaçaments cap a la costa. El nostre objectiu és facilitar als ciutadans el compliment de les seves obligacions tributàries posant més mitjans i més serveis al seu abast “, ha indicat Soler.

Servei gratuït i prop de casa

“L’experiència està molt positiva i interessant. Avui he pogut comprovar de primera mà que la gent està molt contenta de poder comptar amb el servei de forma gratuïta i més a prop de casa, especialment persones grans que tenien dificultat per desplaçar-se o gent que havia de conciliar la vida familiar i laboral “, ha explicat el conseller d’Hisenda.

“La nostra intenció és seguir augmentant aquesta col·laboració i duplicar les oficines existents. Hem posat en el centre de la nostra acció al ciutadà i aquesta, sens dubte, és una d’aquelles mesures que pot millorar la seva vida i fer-li les coses més fàcils”, ha explicat Soler.

Tant Chiva com Chelva ja van comptar amb un punt d’atenció disposat pel Consell per a l’elaboració de la renda en la passada campanya i aquest any han repetit de nou l’experiència, de la mateixa manera que ha passat amb Albaida. A la província de València el Consell ha habilitat nous punts d’atenció a Ayora, Ademús i La Font de la Figuera.

“Estem molt satisfets de la col·laboració que estem tenint per part dels municipis. Els alcaldes són conscients que aquesta mesura de la Generalitat beneficia als seus ciutadans, i no han dubtat a posar de la seva part perquè es materialitzés”, ha assenyalat.

Segons ha revelat Soler, en la campanya passada des de les oficines de la Generalitat es va atendre a més de 40.000 persones i es van presentar unes 32.000 declaracions. “Aquest any esperem augmentar més si cap aquestes xifres i ampliar el servei tot el que sigui possible”, ha apuntat el conseller.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*