Les vinyes per a caves mostren raïm sa per les bones condicions atmosfèriques

Post també disponible en: Castellano

Productors de raïm per a caves del municipi de Requena (l’únic de la Comunitat Valenciana, que està autoritzat per a elaborar la beguda espumosa), coincideixen a afirmar que ” enguany s’esperen molt bons resultats quant a producció i qualitat del producte”.
En el terme municipal de Requena es cultiven entorn de 4.000 hectàrees de vinya destinades a produir raïm per a caves. La varietat majoritària és la Macabeu; però es cultiven diverses varietats entre les quals s’inclouen la Chardonnay, la Garnacha i la Pinot Noir.
Els viticultors asseguren que el comportament atmosfèric d’enguany està sent la clau perquè les vinyes presenten bon fruit amb un estat sanitari perfecte. I detallen, que va haver-hi pluges abundants al març i abril, que han afavorit que hi haja una vegetació exuberant en els ceps i bona mostra de fruit. No obstant això, al maig i juny la pluviometria ha sigut escassa i aquest fet està afavorint l’absència total de plagues i malalties, diuen els agricultors.
La verema del raïm per a caves està previst que s’inicie a la fi del pròxim mes d’agost i que es generalitze al setembre. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*