El PRyA sol·licita asfaltar els carrers de terra que encara queden en Els Isidros

Post també disponible en: Castellano

Els militants del PRyA van poder comprovar com són diversos els carrers que romanen sense asfaltar en la pedania dels Isidros

Els membres del Partit de Requena i Llogarets han visitat Els Isidros a petició de diversos veïns per a comprovar l’estat de diversos carrers i parcs de la població. 
“Encara que semble increïble, encara queden carrers sense asfaltar en el centre d’aquesta població, vies públiques de terra, sense voreres i de difícil trànsit tant per a persones com per a vehicles. 
Aquests carrers són, entre altres, Herois de Baler i Cuba (adjacents a l’església). Des del PRyA no podem entendre com a govern rere govern a l’Ajuntament no s’ha posat solució a aquesta situació. 
Des del PRyA sempre hem defensat els drets dels veïns dels llogarets, ja que paguen imposats com qualsevol altre veí del municipi, per la qual cosa demanarem al govern socialista de Requena que solucione aquesta situació de manera immediata. 
Els veïns dels Isidros no es mereixen que el govern socialista de Mario Sánchez tinga carrers sense asfaltar en aquesta població i, més encara, quan fa gala de tindre un superàvit en les arques municipals. 
Sense tants diners li sobra a l’alcalde socialista de Requena que l’invertisca en el que és necessari, com en aquest cas són els carrers sense asfaltar dels Isidros o és que no disposa d’aqueixos diners?
Des del PRyA exigim al govern socialista de Mario Sánchez que pose fi a aquesta situació de discriminació cap als veïns i asfalte els carrers dels Isidros que fins i tot són de terra”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*