L’Escola de Pasqua i la Matinera d’Alboraig finalitzen amb elevada participació

Post també disponible en: Castellano

Més d’una desena de xiquets i xiquetes d’Alboraig, d’entre 3 i 12 anys, han acudit aquests dies de Pasqua a la ‘Escoleta’ organitzada per l’Ajuntament d’Alboraig i l’AMPA.

La iniciativa s’ha dut a terme els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril amb el principal objectiu d’aconseguir una conciliació real entre la vida laboral i familiar. 

En aquest sentit, activitats, manualitats i tallers dirigits i destinats a les i els més xicotets de la casa, han ocupat aquests dies el CEIP Miguel Servet d’Alboraig; a més, amb especial atenció al tema del reciclatge i la cura del medi ambient. 

De la mateixa manera, més 18 xiquetes i xiquets residents en la localitat valenciana es beneficien en l’actualitat del servei de la ‘Escola Matinera’ posada en marxa fa unes setmanes. 

Així mateix, cal destacar que el nou servei gratuït ha sigut possible gràcies a una subvenció del Pla Corresponsables (del Ministeri d’Igualtat i la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere) que té per objectiu facilitar la vida laboral i familiar als veïns i veïnes de la localitat, però, sobretot, al futur d’Alboraig.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*