L’esdeveniment “Celebrant el solstici, gaudint la vida” rep a desenes de participants en la seua primera edició

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 25 de juny, el Parc de la Lomiquia va acollir un esdeveniment de benvinguda a l’estiu sota el títol “Celebrant el Solstici, gaudint la vida”, organitzat des de la regidoria de Medi Ambient. Des de les 10.00 a les 00.00 es van succeir diferents activitats, entre les quals es van incloure tastos, ponències, classes de ioga, tallers i actuacions de música en directe. A més, es van instal·lar posats amb propostes de teràpies alternatives i productes ecològics i artesanals, i un lloc de menjar vegà. 
“L’objectiu era organitzar un esdeveniment creatiu i nou, que al seu torn se centrara en la conscienciació i sensibilització ambiental”, explicava el regidor de Medi Ambient, David Pujals. “Sens dubte, destaque l’èxit de participació, el bon ambient que hi ha hagut i la connexió amb la naturalesa, en harmonia amb la música en directe a càrrec del trio d’entenimentades Almaro, de Daniel Ibáñez i Vicente Pérez, i del primer encreuament. A més, agraïsc a Daniel Escribano que ens presentara els seus nous temes, tan reivindicatius i necessaris per a crear consciència. Finalment, vull agrair la seua participació a les empreses i associacions i als músics i les músiques; i el seu esforç als tècnics i tècniques de so i al personal de l’Ajuntament”.

Un complet programa amb activitats per a tots els públics

Al llarg de la jornada, des de l’Associació Altruista de Reiki de Bunyol es van impartir massatges; l’Escola Tantien va impartir classes de Taitxí i QiYong; i es van dur a terme les xarrades i ponències de la companyia Hidrolux; així com una sessió de Mindfulness, tallers de cervesa i de cuina.
A la vesprada, a partir de les 19.00, la Lomiquia va tornar a acollir a visitants de totes les edats que van participar en les activitats programades. L’Escola Kamari va impartir una classe de Kundalini Ioga en la zona de l’entrada del parc i, a partir d’aquesta hora, van començar els concerts en directe i es van succeir xarrades, tallers i tastos de cerveses i xocolates.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*